torsdag 15. januar 2015

Du kan jobbe videre med dine regObs-skred på Skredregistrering.no

Denne uka lanserte NVE Skredregistrering.no for å registrere og dokumentere skredhendelser. Skred som er registrert for varslingstjenestene på regObs.no blir overført til Skredregistrering.no etter et par dager slik at du kan jobbe videre med å dokumentere størrelse, skader, involverte osv her.

Legg merke til at regObs.no brukes til sanntidsdata til varsling mens Skredregistrering.no er en historisk database som brukes til å dokumentere hendelser så grundig som mulig for ettertiden.

Hvis du har mer informasjon om hendelsen enn det er mulig å registrere i regObs, oppfordres du nå til å ta opp igjen din regObs-registrering i Skredregistrering.no for å legge inn mer detaljert informasjon og dokumentasjon. Detaljert informasjon om skredhendelser danner grunnlaget for kartlegging av skredfare, vurdering av sikringstiltak og for forbedring av skredvarsler.

Logg inn med ditt regObs-brukernavn og passord, og du vil finne en liste over skred du har registrert siste måneden. Registreringer fra regObs vil være tilgjengelig her fra endringsvinduet i regObs stenger (etter ca 2 døgn). Legg til den informasjonen og dokumentasjonen du måtte ha, og send inn. Verdien av databasen øker for hvert felt som fylles ut. Vi setter derfor stor pris på ditt bidrag!

Løsningen vil bli utvidet i løpet av 2015.

Forsiden på www.skredregistrering.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar